Pireco Gezonde Groei

Pireco aardbeienspecial (Aardbeienplantje.nl)

De webshop voor aardbeienplantjes van Firma Henselmans
04-05-2020

De broers Joost en Joep Henselmans, de derde generatie op het familiebedrijf in Luttelgeest (Noordoostpolder), kweken met veel passie en plezier aardbeienplanten voor de professionele sector en hobby kwekers in heel Europa.

Webshop Aardbeienplantje.nl opgericht

Om naast de professionele- ook de particuliere markt goed te kunnen bedienen is een aantal jaren geleden de webshop Aardbeienplantje.nl opgericht. De broers verkopen een breed assortiment van meer dan 10 verschillende aardbeienrassen. Deze rassen verschillen in rijptijd, smaak, ziekteresistentie en houdbaarheid.

Alle planten van Henselmans worden geteeld met minimaal gebruik van bestrijdingsmiddelen en ook zijn er 100% biologische planten beschikbaar. In het voorjaar worden de planten uit de koeling geleverd. Deze planten geven direct in het eerste jaar al een redelijke oogst. In augustus en september zijn verse planten beschikbaar, die dan in het volgende jaar vrucht geven.

Doos aardbeienplanten

Een zomer lang genieten van heerlijke aardbeien uit eigen tuin

Smulpakketten

De door Joep en Joost zelf samengestelde smulpakketten zijn erg in trek bij de klanten. In de pakketten zitten 4 verschillende aardbeienrassen en de daarbij horende meststoffen. Deze rassen verschillen in rijptijd, waardoor je een zomer lang kunt genieten van zoete aardbeien uit eigen tuin. Daarnaast worden in de webshop allerlei toebehoren aangeboden, zodat de lekkerste aardbeien gekweekt kunnen worden. Uiteraard ontbreken de Pireco retail producten daar niet bij. Bij de aardbeienteelt worden de Pireco producten gebruikt om de plant te ondersteunen bij de opbouw naar weerbaarheid onder druk van onder andere meeldauw, bodeminsecten en bladinsecten.

Tips bij het kweken

Op de website staan veel tips over het telen van aardbeien in groentetuinen en voor op kleinere schaal, zoals op balkons en terrassen. De tips variëren van de geschikte plantafstand tot het geven van de juiste hoeveelheid water, de bemesting en de mogelijke ziektes en plagen die bij de aardbeienteelt voor kunnen komen.

Zelf ook heerlijke aardbeien kweken? Bezoek Aardbeienplantje.nl

Favori bakje 2
Schrijf u nu in voor de Pireco Kennis Update
Regelmatig versturen wij onze Kennisupdate. Deze staat vol met actuele informatie, proeven en ervaringen. Wilt u hiervan op de hoogte gehouden worden? Schrijf u dan nu in!
We respect your privacy.