Pireco Gezonde Groei

Maak kennis met onze nieuwe adviseur akkerbouw

Job Simmes
15-01-2021

Om nog beter in te kunnen spelen op de toenemende vragen en behoeften aan technische ondersteuning van onze producten, willen we je graag kennis laten maken met onze nieuwe technisch adviseur; Job Simmes.

Job is reeds enkele jaren verantwoordelijk voor de marketing en communicatie binnen Pireco. Vanaf 1 januari 2021 zal Job zijn tijd gaan verdelen over deze 2 functies. 2 Dagen in de week Technisch adviseur Akkerbouw en 3 dagen Marketing communicatie specialist.

Wie is Job?

“Ik ben 25 jaar en ben opgegroeid op de boerderij van mijn ouders in Dronten. Van jongs af aan werkte ik mee op het familiebedrijf en zo is mij al vroeg het agrarisch bloed ingegoten. Na mijn studie in Groningen ben ik gaan reizen in Afrika om vervolgens bij Pireco aan de slag te gaan als Marketing en communicatie specialist. Na twee jaar met veel plezier op kantoor te hebben gezeten begon het mij toch te kriebelen om meer buiten aan het werk te zijn. Hierop heb ik de kans gekregen om mijzelf te gaan ontwikkelen als adviseur akkerbouw. Ik kijk er met veel plezier en enthousiasme naar uit om de komende jaren met jullie samen te gaan werken”.

Ik ben bereikbaar via onderstaande contactgegevens:

Tel:        +31 (0)6 833 570 21
Mail:      j.simmes@pireco.nl

Schrijf u nu in voor de Pireco Kennis Update
Regelmatig versturen wij onze Kennisupdate. Deze staat vol met actuele informatie, proeven en ervaringen. Wilt u hiervan op de hoogte gehouden worden? Schrijf u dan nu in!
We respect your privacy.