Pireco Gezonde Groei

Toepassingen

Ritnaalden in vollegrondteelt

Pireco Ritnaalden Special

In de ritnaalden special staan verschillende ritnaald gerelateerde interviews en artikelen van experts in de sector. De experts delen hun visie en ervaringen over het voorkomen van ritnaalden en het gebruik van Pireco producten. Via dit verzamel artikel wordt er doorgelinked naar de officiële artikelen. Het zijn informatieve en makkelijk leesbare artikelen die het onderwerp van meerdere kanten vanuit de sector belichten. Onderaan de pagina staan de links naar de artikelen.

Experts

Voor de ritnaalden special hebben we een informatieve ritnaalden video opgenomen. Hierin geeft Wim van Garderen, oprichter van Pireco, uitleg over ritnaalden. Verder staan in deze uitgave interviews met Wilbert Willems van Willems Balgoy (Pireco dealer), Leo Mabesoone (teeltadviseur), Willem Gerrits (loonwerker) en duiken we iets dieper in op de materie met kennisspecialist Ron Ottenhof van Pireco. Ook kunt u de gebruiksaanwijzing voor de Pireco ritnaalden koker downloaden.

Artikelen 

Ron Ottenhof (kennisspecialist) over de levenscyclus van de ritnaald.
Klik hier voor het artikel
Leo Mabesoone (teeltadviseur) over ritnaalden in aardappelen.
Klik hier voor het artikel
Wilbert Willems (Pireco dealer) over ritnaalden in mais en het gebruik van Pireco producten.
Klik hier voor het artikel
Willem Gerrits (Loonwerker) over ritnaalden in mais.
Klik hier voor het artikel

Schrijf u nu in voor de Pireco Kennis Update
Regelmatig versturen wij onze Kennisupdate. Deze staat vol met actuele informatie, proeven en ervaringen. Wilt u hiervan op de hoogte gehouden worden? Schrijf u dan nu in!
We respect your privacy.