Wortelen

6 Oktober Nationale Peen Manifestatie 2021

Start 12:30, Edelherweg 1 Lelystad, WUR-Openteelten
01-10-2021

Aankomende woensdag 6 oktober vindt de Nationale Peen manifestatie bij de WUR-Open Teelten plaats. In Lelystad ligt een demo- en proevenplatform van 5.5 hectare aan zaadproeven, bemestingsproeven en fungicideproeven, fertigatie- en dripproeven en wortelvliegproeven klaar voor bezoek van peentelers en vakgenoten. Twintig bedrijven organiseren samen hét peenevent van Nederland en demonstreren daarbij ook hun nieuwste machines en innovaties.

Nationale Peen Manifestatie start 6 oktober om 12.30 uur
Het event start op dinsdag 6 oktober direct na de middag om half 1. Voor bezoekers is er ruime parkeergelegenheid en is vooraf aanmelden niet nodig. Volgens een looproute is gelegenheid alle 20 deelnemers te spreken en de laatste informatie uit de markt uit te wisselen. Het adres is WUR-Open Teelten, Edelhertweg 1 in Lelystad.
Nationale Peen Manifestatie 2021

Je bent van harte uitgenodigd door Pireco om langs te komen. Wij staan die dag met onze stand op het Netwerkplein. Daarnaast participeren wij in enkele van de proeven op het demo- en proevenplatform. Kom bij ons langs in de stand voor advies over hoe biostimulanten bij u in de peenteelt kunnen bijdragen aan een gezond gewas.

 

Schrijf u nu in voor de Pireco Kennis Update
Regelmatig versturen wij onze Kennisupdate. Deze staat vol met actuele informatie, proeven en ervaringen. Wilt u hiervan op de hoogte gehouden worden? Schrijf u dan nu in!
We respect your privacy.