Tel: +31 (0)320 233 572

Phytophthora in aardappelen voorkomen

14-05-2018

Herfomyc ondersteunt en optimaliseert de weerbaarheid en vitaliteit van het aardappelgewas waardoor de kans op besmetting met Phytophthora indirect kan worden gereduceerd.

Jarenlange ervaring in de praktijk en proefondervindelijk onderzoek toont de preventieve werking van Herfomyc in de teelt van aardappelen aan. Herfomyc wordt na behandeling opgenomen door het blad van het gewas en komt zo de plant binnen. De wortel-stimulerende en gewasverzorgende bestanddelen van Herfomyc ondersteunen en optimaliseren de weerbaarheid en vitaliteit van het aardappelgewas.

✓ Herfomyc bevat 100% plantversterkende kruiden van natuurlijke herkomst.
✓ De wortel-stimulerende werking is van groot belang.
✓  Toepasbaar in de biologische teelt.

Behandelingsplan:

Eerste bespuiting vanaf eind mei. Vervolgbehandelingen wekelijks tot einde seizoen. Bij hoge druk of phytophthora bevordelijke weersomstandigheden kan een kortere interval noodzakelijk zijn. Dosering: 10 liter Herfomyc per hectare. Herfomyc toepassen onder droge omstandigheden, zodat bladopname kan plaatsvinden. Spuiten met fijne druppels.

Vraag uw adviseur voor advies op maat. Neem contact met ons voor vragen over het product. Lees hier meer over Herfomyc.

 

 

 

Schrijf u nu in voor de Pireco Kennis Update
Regelmatig versturen wij onze Kennisupdate. Deze staat vol met actuele informatie, proeven en ervaringen. Wilt u hiervan op de hoogte gehouden worden? Schrijf u dan nu in!
We respect your privacy.