Tel: +31 (0)320 233 572

Een sterke start met Stimuter

26-01-2018

Wat kunt u doen om de groei van uw gewassen te stimuleren? 
Stimuter bevordert met zijn wortel-stimulerende werking de groei van een plant. Door sterkere wortels van uw gewassen, worden vocht en voeding makkelijker opgenomen. Het ondergrondse deel van uw gewassen is van groot belang, om bovengronds een sterk gewas te laten zien. Vooral in het begin stadium is wortelvorming belangrijk, in een voorjaar waar de weersomstandigheden niet optimaal zijn, kunnen uw gewassen wel een duwtje in de goede richting gebruiken.
Stimuter wordt opgenomen door de bodem, en wordt naar behoefte door het gewas opgenomen. Dankzij de aanwezige wortel-stimulerende bestanddelen zullen de wortels van uw gewas een verhoogde weerstand en een eigen afweersysteem ontwikkelen. De ingrediënten in Stimuter hebben een bodemverbeterende en een plantversterkende werking. Het gewas zal een gezonde groei te zien geven. Neem gerust contact op voor een advies op maat en over de toepassing van Stimuter.

Hoe ziet een behandeling van Stimuter eruit?
Door Stimuter twee maal te spuiten met een interval van 10-14 dagen, zult u een verbeterend effect zien. Wij adviseren om een dosering van 10 liter Stimuter per hectare te hanteren. Doordat Stimuter wordt opgenomen via wortel en blad, zijn vochtige omstandigheden van belang. Spuiten op een vochtige bodem is optimaal. Onder droge omstandigheden kan het als een blad toepassing gespoten worden.

Schrijf u nu in voor de Pireco Kennis Update
Regelmatig versturen wij onze Kennisupdate. Deze staat vol met actuele informatie, proeven en ervaringen. Wilt u hiervan op de hoogte gehouden worden? Schrijf u dan nu in!
We respect your privacy.