Een sterke start met Stimuter

26-01-2018

Sterke start met Stimuter

Wat kunt u doen om de groei van uw gewassen te stimuleren?

Stimuter bevordert de groei van een plant door zijn wortel-stimulerende werking. Door sterkere wortels van uw gewassen, worden vocht en voeding makkelijker opgenomen. Een sterk wortelgestel is van belang voor een vitaal en weerbaar gewas. Vooral in het begin stadium is wortelvorming belangrijk, in een voorjaar waar de weersomstandigheden niet optimaal zijn, is het van belang om een goed wortelgestel te creƫren.
Stimuter wordt opgenomen door de bodem, en wordt naar behoefte door het gewas opgenomen. Dankzij de aanwezige wortel-stimulerende bestanddelen ontwikkelen de wortels een verhoogde weerstand en een eigen afweersysteem. De ingrediƫnten in Stimuter hebben een bodemverbeterende en een plantversterkende werking. Daardoor zal er een gezonde groei optreden.

Meer weten? Neem contact op.

Hoe ziet een behandeling van Stimuter eruit?

Door Stimuter twee keer te spuiten met een interval van 10-14 dagen, zult u een verbeterend effect zien. Wij adviseren om een dosering van 10 liter Stimuter per hectare te hanteren. Doordat Stimuter wordt opgenomen via wortel en blad, zijn vochtige omstandigheden van belang. Spuiten op een vochtige bodem is optimaal. Onder droge omstandigheden kan het als een blad toepassing gespoten worden.

Schrijf u nu in voor de Pireco Kennis Update
Regelmatig versturen wij onze Kennisupdate. Deze staat vol met actuele informatie, proeven en ervaringen. Wilt u hiervan op de hoogte gehouden worden? Schrijf u dan nu in!
We respect your privacy.