Pireco Gezonde Groei

Nieuw: Pireco Buxus Vitaal!

20-05-2019

Rups buxusmot

Rups van de buxusmot

Problemen met uw buxus? iedereen lijkt er last van te hebben!

Wat is er met de buxus aan de hand?

De buxus begint voor steeds meer mensen een grote zorg te worden. Er zijn bijna geen Buxussen te vinden die geen last hebben van de buxusmot of de buxusschimmel. In korte tijd kan de rups van de mot ervoor zorgen dat de plant volledig kaal gevreten wordt. Uiteindelijk resulteert dat in het afsterven van de plant. Daarnaast duiken er steeds meer berichten op die een verband leggen tussen mezen sterfte en het chemisch bestrijden van de buxusmot.

Pireco biedt u graag hulp!

Door de aanhoudende problemen lijkt men een alternatief voor de buxus te zoeken. Echter zijn er ook andere alternatieven. Met Pireco Buxus Vitaal heeft Pireco een product ontwikkeld die het natuurlijk herstellend vermogen van de plant ondersteund en draagt daarbij indirect aan bij het beheersen van de buxusmot en de schimmel. Daarnaast is het product veilig voor mens, dier en milieu.

Buxus met Pireco Buxus Vitaal

Buxus wel (rechts) en niet (links) behandelt met Pireco Buxus Vitaal

‘Het product is veilig voor mens, dier en milieu’

Verbluffende resultaten

De resultaten die het product laat zien zijn verbluffend. De foto (rechts) laat een buxus zien die behandelt is met Pireco Buxus Vitaal en een buxus die niet behandeld is. Uit de afbeelding valt te zien dat de behandelde buxus (rechts) geen last heeft van de buxusmot of de buxusschimmel. De onbehandelde (links) daar in tegen is vrijwel volledig afgestorven.

Pireco heeft Buxus Vitaal voor professioneel en particulier gebruik in verschillende hoeveelheden en verpakkingen. Voor particulier gebruik bezoek ons op onze website.

Meer weten? Neem contact op.

Schrijf u nu in voor de Pireco Kennis Update
Regelmatig versturen wij onze Kennisupdate. Deze staat vol met actuele informatie, proeven en ervaringen. Wilt u hiervan op de hoogte gehouden worden? Schrijf u dan nu in!
We respect your privacy.