Pireco Gezonde Groei

Monitoren van trips

03-07-2019

Vangplaten voor trips

Interpreteren van de trips druk

2 Trips microscopisch

Trips

Vangplaten zijn hulpmiddelen om plagen te signaleren. In de glastuinbouw wordt het aantal trips gemeten met vangplaten. Zitten er veel trips op de vangplaten dan is de druk hoog, zitten er weinig op dan is de druk laag. Simpel toch? In de praktijk is dat niet altijd de juiste conclusie.

Producten die planten op een natuurlijke manier gezond en weerbaar maken tegen ziekten en plagen werken anders. Bij het gebruik van deze producten zien we vaak het tegenovergestelde, meer trips op de vangplaten en minder in het gewas Dit laat zien dat het interpreteren van de vangplaten enig inzicht vereist over het gedrag van de trips.

Specialisatie Pireco

Pireco is gespecialiseerd in het ondersteunen van het natuurlijk herstellend vermogen van bodem en gewas. Al onze producten zijn er op gericht planten op een natuurlijke manier gezond en weerbaar te maken tegen ziekten en plagen. Dit is de opdracht die minister Schouten de sector heeft meegegeven.

Meer weten? Neem contact op.

Schrijf u nu in voor de Pireco Kennis Update
Regelmatig versturen wij onze Kennisupdate. Deze staat vol met actuele informatie, proeven en ervaringen. Wilt u hiervan op de hoogte gehouden worden? Schrijf u dan nu in!
We respect your privacy.